Efteråret 2017

Royal Garden Jazzklub Mors

Dixie for you besøgte Mors

fredag 24.november 2017


Dixie for You spiller op til Jazzaften i Musikværket.


Årets sidste arrangement i Royal Garden Jazzklub Mors bliver med det dansk-svenske  jazzband Dixie for You med hovedkvarter i Køge.  Bandet er på kort tid er blevet et af de ledende jazzbands i Skandinavien

Bandet har en underholdende stil med swingende rytmer og melodispil, som varierer mellem trombone og klarinet, mange sangnumre og spændende solopræstationer.

Stilen er melodisk, traditionel jazz med indslag fra New Orleans, dixieland og evergreens fra The American Songbook.


Bandet blev dannet i 2009 og består af tre svenske og to danske musikere, der tidligere har spillet i forskellige jazzbands i Danmark og Sverige - og i øvrigt stadig indgår i forskellige sammenhænge i andre bands. Bandet har spillet på de fleste danske og svenske jazzfestivaler, i klubber og på en lang række koncertscener.


Bandet stiller op med en ofte brugt instrumentsammensætning:

Hans Ingelstam Trombone/Sang

Lasse Karlsson Klarinet/Sax/Sang

Claes Rÿdbeck Banjo/Guitar/Sang

Lars M.Nielsen Kontrabas

Henrik Holst Hansen Trommer


Der er lagt op til en alsidig aften med lyttevenlig jazz, hvor publikum garanteret kender mange af numrene, som kan nydes i orkestrets personlige arrangementer

.
Second Line Jazband gæstede Mors fredag 22.september 2017


Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989 og har etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands.


Populariteten skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidigt være tro mod den New Orleans inspirerede stil bandet har.


Repertoiret spænder sig fra Bunk Johnson og Kid Ory til Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin. Krydret med blues og gospel.


Se mere og hør musikken på www.secondlinejazzband.com


Fredag 23. februar 2018

Bohèm Ragtime Jazzband

Musikværket kl. 19.30


http://www.bohemragtime.com/