Efterår 2018

Royal Garden Jazzklub Mors

Fredag d. 21. september 2018

kl. 19,30 i Musikværket:

”BLÅ MANDAG JAZZBAND”’Blå Mandag Jazzband’


Der er garanti for gedigen og underholdende jazz, når Royal Garden Jazzklub starter efterårssæsonen i Musikværket fredag den 21. september.Blå Mandag Jazzband er fra Sjælland og har spillet sammen i over 30 år. De har ét hovedformål, som de slår fast med syvtommersøm, nemlig at orkesteret med humør og smittende livsglæde ønsker at formidle den gode gamle humørjazz til publikum. Det er ærlig snak, og netop denne attitude har bragt orkestret vidt omkring i ind – og udland. Deklarationen siger New Orleans og Dixielandjazz, indpakket i lækre arrangementer, krydret med Lisa Bentzens flotte sangstemme. Blå Mandag tager meget gerne mod opfordringer, og det er sjældent, at ønskerne ikke bliver opfyldt.


Det er sjældent, at jazzbands er så store som fredagens orkester. Der er nemlig otte medlemmer. Syv mand og en dame, så stort set alle instrumenter og vokal kommer i sving – trompet, trombone, klarinet, banjo, bas, trommer mv.


Orkester har de seneste år deltaget i de fleste festivaler og besøgt mange jazzklubber i Danmark, men også udlandet har kaldt, så der er holdt koncerter i Sverige, Norge, England, Irland og Tyskland

Der leveres både kendte og knap så kendte jazznumre, alle i sikre arrangementer.