Efterår 2015

Arosia

25/11 2015


Royal Garden Jazzklub godt i gang


 


De gråhårede var i klart overtal incl. dem som frisøren havde hjulpet med lidt farve, da omkring 110 forventningsfulde mennesker lyttede til den genstartede jazzklubs første arrangement


I Musikværkets store sal spillede syv meget erfarne jazzmusikere fra Aarhus, tilsammen Arosia, en underholdende koncert i tre sæt. Orkester blev dannet i 1958 og en enkelt har været med fra starten, og flere i rigtig mange år. Det kunne mærkes, at orkestret var godt spillet sammen. De kender hinanden og spiller både op til hinanden og godt sammen. Det var meget tydeligt, at et syvmandsorkester med trompet, basun, klarinet, banjo klaver, bas og trommer danner en flot, bred klangbund


 


Repertoiret var traditionel, glad jazz helt efter bogen.


En perlerække af numre fra sydstatsmusikalbummet som Bourbon street Parade, Up a lazy River, Basin street Blues, Some day you'll be sorry og Sentimental journey blev suppleret med danske numre som Nyboders Pris og en jazzudgave af Manden på Risten. Nogle selvkomponerede numre blev spillet, også her i klar happy jazz stil.


De enkelte numre blev kædet sammen med en blanding af underfundig humor over historier til direkte gags. Musikken faldt i publikum smag. Talløse gange blev soli kvitteret med klapsalver. Meget disciplineret og afgrænset.


 


'Det var en god aften. Vi er kommet godt i gang og medlemmerne og andre kan glæde sig til de kommende oplevelser. Der bliver både frokostjazz og mere typiske jazzarrangementer. Måske vil det lægge op til at danse til. Det skete kun en enkelt gang ved det første arrangement, men det var nu heller ikke et særligt formål. Vi fik også seks nye medlemmer.


Alt i alt en god aften med glad jazz og god afslappet stemning. Nogle få blandt publikum kunne huske de glade dage i tresserne, hvor jazzen havde sin storhedstid. Foreningen håber på en ny opblomstring for jazzen'


 

Velkommen til klubbens hjemmeside


JAZZKLUBBENS FØRSTE ARRANGEMENT


AROSIA JAZZBAND


Vi har engageret Arosia Jazzband til vores første jazz-aften. Den finder sted på Musikværket  onsdag, den 25. november 2015 fra klokken 19.30 til klokken 23.00.


Arosia Jazzband består af 7 ældre musikere, som i en lang årrække har holdt sammen og som væsentligst har spillet i Aarhus og omegn, men også har optrådt og er kendt af mange i hele landet.


Find flere oplysninger om Arosia på www.Arosia.dk   


Onsdag den 25. november

kl. 19,30


AROSIA JAZZBAND

Musikværket,

Gasværksvej 60

i Nykøbing.


Entre: Kr. 100,00 for medlemmer.

(Gælder for alle, der har betalt kontingent inden koncerten.)


Entre for ikke medlemmer: KR. 150,00.


Billetter bestilles på email: jazzklubmors@gmail.com


Resterende billetter kan købes ved indgangen inden koncerten.

Der kan naturligvis købes vin, øl og vand i aftenens løb.


Denne aften vil der blive udleveret medlemskort til medlemmerne