2020

Royal Garden Jazzklub Mors


Doc Houlind

i Royal Garden Jazzklub

fredag d. 25. september kl 19.30

i MusikværketEfter en ufrivillig coronapause, hvor vi har måttet aflyse flere arrangementer i foråret, glæder vi os til at byde velkommen til efterårets første koncert med et gedigent jazzband som har spillet i et utal af jazzklubber og til festivals i ind- og udland.


Det bliver en aften med uforlignelig traditionel Jazz med DOC HOULINDs NEW ORLEANS REVIVAL ALL STARS


Orkesteret består af yngre og ældre musikere bl.a. et par tidligere PAPA BUE folk, med en fælles interesse for tidlige Papa Bue numre samt den tidlige New Orleans jazz, som den f.eks. blev præsenteret af de største amerikanske orkestre, der var med til at skabe revival jazz perioden, der udgjorde jazzboomet i 60’erne og 70’erne i Europa. Her tænkes bl.a. på Kid Ory’s og Louis Armstrongs Bands, hvor der inspireres til mere solistiske præstationer og så især George Lewis orkestre med fantastisk ensemblespil i form af rytmisk tailgate basunspil flettet sammen med klarinetspring fra højde til dybde rundt om melodisk dynamisk trompetspil.


Besætningen ved koncerten i Nykøbing bliver: Clarinet, Jesper C. Larsen - Trompet, Jørgen Munksgaard Nielsen - Trommer, Søren Doc Houlind - Trombone, Kristian Barfoed - Piano, Lis Krøyer - Bas, Ebbe K. Hansen. Kapelmester Doc Houlind mestrer både trompet og trommer. I Nykøbing spiller han trommer.